Key Knop - Toniton Geel

Productgegevens

De Key knop in geel onderscheidt zich van andere knoppen op de markt. Het is gevormd als het uiteinde van een sleutel met een grote ring om het vast te pakken. Key vestigt de aandacht op elk meubel en elk interieur. Geïnspireerd door Milaan en gebaseerd op een eenvoudig ontwerp en geometrische vormen.

Gebruik de Key met of zonder de meegeleverde vierkante achterplaat. De achterplaat is een gemakkelijke manier om eventuele schade door bestaande schroefgaten te verbergen en de voorkant te beschermen tegen krassen.

Een belangrijk detail van Key is het gepoedercoate oppervlak. Voor gekleurde handgrepen en knoppen op de markt wordt veelal standaard natlak gebruikt. Poedercoating is daarentegen veel duurzamer en gaat de hele levensduur van een keuken mee.

Combineer de Key handgreep met andere handgrepen en knoppen in de Toniton x Beslag Design collectie kastbeslag. Alle producten in het zorgvuldig ontwikkelde Toniton kleurenpalet passen perfect bij elkaar. We adviseren om het hele Toniton Colours-concept te bekijken, inclusief producten - muurverf, tegels, kastfronten, keuken- of badkamerkranen en meer. Maak een statement van je interieur!

Toniton x Beslag Design is een unieke samenwerking tussen The Toniton Colours en Beslag Design. Het resultaat is een indrukwekkende reeks profielgrepen, trekgrepen en knoppen die gekleurd zijn in het unieke Toniton palet van zes verfijnde kleuren.
Prijs €14.45
Op voorraad
sku: 401024-11
Aantal
Kleur:
Geel
Mounting:
M4 screw (incl.)
Finish:
Gepoedercoat
Merk:
Toniton x Beslag Design
Coating:
Gekleurde
Ontwerpers:
Tekla Severin
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden