• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Hide Profiel Handgreep - Toniton Zwart - 120 mm

Productgegevens

Subtiel en toch volledig zichtbaar. Dat is de beste omschrijving van de Hide profielgreep van Toniton x Beslag Design. Hij is verkrijgbaar in twee lengtes - 40 mm en 120 mm.

Een belangrijk detail van de Hide profielgreep is het gepoedercoate oppervlak. Voor gekleurde handgrepen en knoppen op de markt wordt veelal standaard natlak gebruikt. Poedercoating is daarentegen veel duurzamer en gaat de hele levensduur van een keuken mee.

Combineer de Hide handgreep met andere handgrepen en knoppen in de Toniton x Beslag Design collectie meubelbeslag. Alle producten in het zorgvuldig ontwikkelde Toniton kleurenpalet passen perfect bij elkaar. We adviseren om het hele Toniton Colours-concept te bekijken, inclusief producten - muurverf, tegels, kastfronten, keuken- of badkamerkranen en meer. Maak een statement van je interieur!

Toniton x Beslag Design is een unieke samenwerking tussen The Toniton Colours en Beslag Design. Het resultaat is een indrukwekkende reeks profielgrepen, trekgrepen en knoppen die gekleurd zijn in het unieke Toniton palet van zes verfijnde kleuren.
Prijs €16.14
Op voorraad
sku: 401080-11
Aantal
Kleur:
Zwart
Finish:
Gepoedercoat
Profilehandle Thickness:
1,7 mm
Merk:
Toniton x Beslag Design
Ontwerpers:
Tekla Severin
Coating:
Gekleurde
Breedte (D):Diepte (A):Hoogte (C):
120 mm42 mm18 mm