• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Retouren

Wij bieden alle particuliere consumenten 30 dagen retourrecht op aankopen in onze webshop.

* 30 dagen wordt gerekend vanaf de datum waarop de bestelling is ontvangen.
* Geretourneerde goederen mogen op geen enkele manier zijn uitgepakt, gemonteerd of gebruikt en moeten correct en veilig worden opgeslagen.
* Geretourneerde goederen moeten in de staat zijn zoals ze zijn afgeleverd.
* Retourrecht is niet van toepassing op artikelen die niet op voorraad zijn, of producten die afgeprijsd zijn.
* Ongeautoriseerde retourzendingen worden niet geaccepteerd of gecrediteerd.

Alle retourzendingen moeten worden verzonden met het AlleGreepjes retourlabel. De verzendkosten voor het retourneren worden in mindering gebracht op het tegoed van de geretourneerde bestelling. De retourverzendkosten bedragen € 16 van 0 tot 2,5 kg. En € 18 voor bestellingen boven 2,5 kg. Voor retourzendingen boven de 700 mm wordt € 80 extra in rekening gebracht.

Retourneren
1) Stuur ons een e-mail op info@allegreepjes.nl waar u uw bestelnummer, productnaam, productcode, aantal en de reden van retourzending vermeldt.
2) U ontvangt een goedkeuring per e-mail voor het retourneren van de bestelling samen met een retourlabel.
3) Print deze uit en voeg een kopie van de pakbon toe aan de retourzending en vermeld uw naam en het ordernummer duidelijk op de pakbon. Plak het retourlabel op het pakket. Zorg ervoor dat u de goederen goed verpakt en lever het af bij uw dichtstbijzijnde DHL Servicepunt.
Zoek hier uw dichtstbijzijnde DHL Servicepunt.
4) Na ontvangst zullen de geretourneerde goederen worden geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat alle onderdelen aanwezig zijn in het geretourneerde pakket en dat de goederen in een doorverkoopbare staat zijn.
5) Zodra we uw geretourneerde bestelling hebben ontvangen, krijgt u een terugbetaling van uw bestelling, minus de verzendkosten voor het retourneren. We verwerken retouren wekelijks en het kan tot 5 werkdagen duren voordat we uw retour afhandelen en de betaling crediteren.
6) U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra uw retour is verwerkt en de terugbetaling is uitgevoerd.