Retouren

Wij bieden 14 dagen gratis retour aan voor particuliere bestellingen vanaf de datum waarop de producten werden ontvangen of aangemeld. Voor ondernemingen is ons retourbeleid 10 dagen na ontvangst of de aanmelding van de geleverde goederen. Geleverde goederen dienen niet te zijn uitgepakt, gemonteerd of gebruikt op welke manier dan ook en moeten correct en veilig worden opgeslagen. Geretourneerde goederen moeten in de staat verkeren waarin ze werden afgeleverd. Gratis retour is niet van toepassing op actieproducten of artikelen die op bestelling geleverd zijn.

Om de retourinstructies te verkrijgen, moeten alle retouren van tevoren worden aangemeld per e-mail aan info@allegreepjes.nl. Niet geautoriseerde retouren zullen niet worden geaccepteerd of gecrediteerd.

Hoe maakt u een retour aan

1) Stuur een e-mail naar info@allegreepjes.nl met uw ordernummer, productnaam, artikelnummer, het aantal en de reden voor uw retour. Er kan eventueel gevraagd worden om foto’s te sturen in het geval van beschadigde producten.
2) Vervolgens ontvangt u een retournummer voor uw RMA.
3) Voeg een kopie van de pakbon bij uw retour met daarop duidelijk uw naam en retournummer. Zorg ervoor dat de producten op een zorgvuldige wijze ingepakt zijn en biedt deze aan bij een geschikt koeriersbedrijf. Het opzetten van het transport voor de retour is uw verantwoordelijkheid. Alsook de kosten van het transport, tenzij het artikel wordt geretourneerd als gevolg van beschadiging.
4) Na ontvangst zullen de producten geïnspecteerd worden om ervoor te zorgen dat alle onderdelen zich in het pakket bevinden en dat deze zich, behalve bij retour door beschadiging, in een staat bevinden waarin ze weer verkocht kunnen worden.
5) U ontvangt uw terugbetaling zodra wij uw retour geïnspecteerd en ontvangen hebben. Minus onze bezorgkosten naar u. In het geval van beschadigde of defecte producten, sturen wij u de nieuwe artikelen zodra alles gecontroleerd is. Ook zullen wij alle kosten die u gemaakt heeft voor het transport van de beschadigde en/of defecte artikelen terugbetalen.

Alle geautoriseerde retouren, onafhankelijk van leverancier of merk moeten altijd worden teruggestuurd naar:

Allabeslag Sverige AB
De Geersfors 25
591 98 Motala
Zweden

Retouren die niet verzonden zijn naar dit adres, zullen niet worden gecrediteerd!