T-Type Knop - RVS Look

Productgegevens

De klassieke T-bar handgreep is terug in een moderne vorm. Dit keer als T-Type knop in RVS-look.

T-Type kan worden gezien als een knop of als een handgreep. Hij kan verticaal/staand op bovenkasten worden gemonteerd en horizontaal/liggend op onderste lades. Zo combineer je één knop op bijna het hele keukenmeubel - een briljante oplossing om hetzelfde product in het hele interieur te gebruiken.

De vorm van de T-Type knop past perfect bij zijn naam. Hij doet denken aan de letter T. Het is niet alleen een decoratieve knop, maar hij is ook handig. Het kan lastig zijn om een goede grip te krijgen op veel gewone ronde knoppen. Maar T-Type is gemakkelijk vast te pakken en kan zelfs op laden worden geplaatst waarvoor meestal grotere handgrepen nodig zijn.

Gegoten in zinklegering, vervolgens wit gecoat en gelakt met een transparante lak om het handvat te beschermen.

Zinklegering, ook wel Zamak genoemd, is een legering van voornamelijk zink vermengd met andere metalen zoals koper en aluminium. Zamak is perfect om te vormen. Het is robuust en bovendien eenvoudig om verschillende soorten coating op het oppervlak aan te brengen. Om die redenen hebben de meeste handgrepen en knoppen op de markt een zinklegering als basis.

Elke knop heeft M4-schroeven voor 16-19 mm dikke laden. Schroeven voor dikkere of dunnere laden zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Prijs €7.08
Op voorraad
sku: 343290-11
Aantal
Materiaal:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merk:
Beslag Design
Coating:
RVS
Bekleding:
Stainless Steel
Diepte (A):Diameter (C):Breedte:Hoogte:
37 mm10 mm55 mm18 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden