Sima Handgreep - Zwart - Esor

Productgegevens

De Sima handgreep is gevormd als een rechte handgreep maar met gebogen uiteinden. Sima is absoluut een elegante handgreep. Ondanks zijn totale lengte van 204 mm voelt hij niet lomp aan. Integendeel, hij geeft een fris en modern tintje aan het meubilair.

Het basismetaal voor Sima is een zinklegering. De handgreep wordt vervolgens bedekt en gepolijst tot een gladde deklaag. Als het oppervlak eenmaal egaal genoeg is, wordt het zwart gelakt. Ten slotte krijgt de handgreep de afwerking van transparante beschermende lak.

De Sima handgreep is afkomstig van de Spaanse fabrikant Esor. De wortels en het vakmanschap van deze Baskische meubelfabrikant gaan terug tot het begin van de jaren zestig. Opmerkelijk is dat Esor nooit is gestopt met het focussen op hoogwaardige mallen en coatings.

We raden aan om deze handgrepen op grotere lades en kasten te monteren. Door zijn lengte is hij gemakkelijk vast te pakken en daardoor bijzonder geschikt voor inbouw koelkasten en vaatwassers.

Heeft u ook een bijpassende knop nodig bij uw meubel? Kijk naar de Urua knop in dezelfde afwerking die goed past op kleinere lades en kastdeuren. Scroll naar beneden voor gerelateerde producten!
Prijs €11.00
Op voorraad
sku: 70694
Aantal
Kleur:
Zwart
Materiaal:
Zink-Alloy
Finish:
Gelakt
Merk:
Esor
Gemaakt in:
Spanje
CC-afstandDiepte (A):Hoogte (B):Breedte (C):
192 mm25 mm15 mm203 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden