Pomolo Knop / Haken - Donkerblauw

Productgegevens

De Pomolo knop/haak in donkerblauw is een van de weinige knoppen/haken op de markt gemaakt van beton. Het idee is afkomstig van de ontwerpstudio 2vlo Design die knoppen en haken wilden voor hun eigen kantoor. Beton was een veelgebruikt materiaal in andere ontwerpen waar ze eerder aan hebben gewerkt.

De Pomolo knop en haak is verkrijgbaar in twee verschillende maten, small en medium met een respectieve diameter van 44 mm en 72 mm.

Al deze producten zijn handgemaakt en hebben daardoor een van elkaar verschillende textuur. Het natuurlijke proces van het maken van betonproducten maakt elk product uniek en creëert tijdens het productieproces luchtbellen in het oppervlak.

Gebruik ze op uw keukenlades of kasten. Of op kleinere meubels in uw woon- of slaapkamer. Bij elke knop zit een extra schroef voor wandmontage die de betonnen knop in een haak verandert. Combineer de betonnen Pomolo knoppen in verschillende maten en kleuren om een kunstwerk aan uw muur te creëren in de badkamer, gang, woonkamer of slaapkamer. Het kan een uitstekende kleerhanger zijn voor in een kleinere kantoorruimte.

Urbi & Orbi is een fabrikant van meubelen en meubelaccessoires uit Athene, Griekenland. Alle producten hebben één ding gemeen; beton als basismateriaal. De grondstoffen die door Urbi & Orbi worden gebruikt, zijn internationaal erkend, milieuvriendelijk en mensvriendelijk.
Prijs €22.41
Op voorraad
Knob size
Small
sku: 159160-HO44
Aantal
Kleur:
Blauw
Materiaal:
Concrete
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merk:
Urbi & Orbi
Coating:
Concrete
Diepte (A):Diameter (C):Hoogte:
31 mm44 mm23 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden