Gamet – Eén van de grootste leveranciers van meubelbeslag in Europa

Gamet – Eén van de grootste leveranciers van meubelbeslag in Europa

Een deel van onze collectie handgrepen, knoppen en haken zijn afkomstig van het Poolse Gamet. Gamet is één van de grootste fabrikanten van grepen, knoppen en andere type meubelbeslag in Europa. Gamet is ook onze eerste leverancier. Ze begonnen hun bedrijf in de Poolse stad Torun in 1987. Vandaag de dag leveren ze meubelbeslag in een groot aantal landen in Europa. Alles wordt vervaardigd in de fabriek in Torin. Gamet is sinds 2015 volledig in handen van Stalmot & Wolmet S.A. die ook een fabrikant van meubelbeslag is in Polen.

We hebben de best verkopende grepen, knoppen en haken van Gamet in onze collectie. De meeste handgrepen en knoppen zijn in verschillende soorten metalen afwerking te vinden in de collectie van Gamet, maar ze hebben er ook paar met een houten afwerking.

Het succes van Gamet is te danken aan hun filosofie om hun groei door te zetten. Dit doen ze door het implementeren van moderne technologieën en in elke fase van het productieproces een management aan te houden van totale kwaliteit.

Hieronder vindt u alle Gamet artikelen die we hebben in onze online shop. Als er een artikel ontbreekt, laat het ons weten en wij zullen het aan onze collectie toevoegen.