Graf Big Knop - RVS Look - Beslag Design

Productgegevens

De Graf Big is een knop die de aandacht trekt op elk bureau of keukenla. Hij is verkrijgbaar in twee maten, met een diameter van 38 en 50 mm. De diameter van 38 mm is al opvallender dan elke standaard keukenknop, waardoor de 50 mm er extra prominent uitziet op elk meubel.

Het formaat in combinatie met het gekartelde oppervlak geeft de knop zowel een moderne als een vleugje industriële uitstraling. Je zou ook kunnen zeggen dat de knop lijkt op de volumeknop op oudere versterkers of HiFi-apparatuur. Het kan dus ook nog eens een retrogevoel aan het interieur geven.

Graf Big is gegoten in aluminium, een van de meest duurzame en lichtste metalen die je kunt gebruiken in keukenbeslag. Het is ook een van de weinige materialen waarbij een gekarteld oppervlak gerealiseerd can worden. De eindafwerking met een messing coating wordt tijdens het laatste proces toegevoegd. De roestvrij staal coating zorgt voor zowel een glanzende als een heldere uitstraling.

Combineer Graf Big met alle andere producten uit de Graf collectie met dezelfde coating. Monteer Graf Big op lades en de handgrepen op uitgebreidere kastdeuren.

Elke Graf Big heeft M4-schroeven die passen op elke lade of kast met een dikte van 16-19 mm. 16-19 mm is de meest voorkomende diepte van deuren en kasten op de markt. Laat het ons weten als u langere of kortere schroeven nodig heeft.
Prijs €17.34
Op voorraad
Knob size
38 mm
sku: 370300-11
Aantal
Materiaal:
Aluminium
Montage:
M4 screw (incl.)
Merk:
Beslag Design
Coating:
RVS
Bekleding:
Stainless Steel
Diameter (C):Diepte (A):Hoogte:
38 mm30 mm33 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden