Floid Handgreep - Antiek Messing

Productgegevens

Op zoek naar iets anders maar wel met een klassieke, vintage look? Dan is de Floid handgreep in antiek messing wellicht een goede optie.

Het ontwerp lijkt gedeeltelijk op veel andere handgrepen op de markt. Maar Floid is ook uitgerust met vrij brede voetjes. De voetjes zijn een belangrijk ontwerpelement en behoorlijk functioneel omdat ze de mogelijke vlekken of krassen rond de schroefgaten bedekken die door uw bestaande handgrepen of knoppen worden veroorzaakt.

Gegoten in zinklegering, vervolgens gecoat in verouderd messing en gelakt met een transparante lak om het handvat te beschermen en oxidatie te voorkomen.

Zinklegering, ook wel Zamak genoemd, is een legering van voornamelijk zink vermengd met andere metalen zoals koper en aluminium. Zamak is perfect om te vormen. Het is robuust en bovendien eenvoudig om verschillende soorten coating op het oppervlak aan te brengen. Om die redenen hebben de meeste handgrepen en knoppen op de markt een zinklegering als basis.

De Floid handgreep is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes met een cc-maat van 128 mm en 192 mm. Combineer de Floid handgreep met de knop uit dezelfde collectie. Gebruik de Floid knop op bovenkasten en de handgrepen in verschillende lengtes op laden en inbouwkeukenapparatuur.
Prijs €8.63
Op voorraad
CC-afstand
128 mm
sku: 123645-H128
Aantal
Materiaal:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merk:
Beslag Design
Coating:
Antiek Messing
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden