Compact Handgreep - Antraciet - Furnipart

Productgegevens

De Compact in antraciet is een moderne meubelgreep die geweldig staat op uw keukenlades of kleerkasten. Hij zorgt voor een zichtbaar impact op elk meubilair. Het ontwerp laat zich het best omschrijven als een stevige staaf met geschaafde zijkanten, waardoor een elegante uitstraling ontstaat.

De breedte van de handgreep is 172 mm, wat hem perfect maakt voor zowel grotere als kleinere kasten en keukenkastdeuren.

Gegoten in zinklegering, vervolgens gecoat en tenslotte gelakt ter bescherming en om oxidatie te vermijden. Zinklegering is een populair metaal om te gebruiken voor meubelbeslag dankzij de duurzaamheid en flexibiliteit bij het creëren van vormen.

De Compact meubelgreep is ontworpen door het Deense designbedrijf VE2 en op de markt gebracht door het bekende Deense meubelbeslagbedrijf Furnipart. VE2 heeft een lange geschiedenis in het maken van handgrepen en knoppen voor zowel Furnipart als Vonsild. Zij geloven dat elke ruimte of interieur wordt beïnvloed door de objecten die daarin worden gebruikt.
Prijs €17.82
Op voorraad
sku: 370201-11
Aantal
Kleur:
Antraciet
Merk:
Furnipart
CC-afstandDiepte (A):Hoogte (B):Breedte (C):
160 mm36 mm8 mm172 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden