Brutus Knop - Eiken - Vonsild

Productgegevens

Brutus is een traditionele ladeknop in eikenhout met gladde, afgeronde randen. Houten knoppen creëren over het algemeen een natuurlijke en zachte uitstraling bij elk keukenmeubel. Hout als materiaal voelt levend aan en voegt een natuurlijk detail toe aan uw interieur.

De Brutus kastknop heeft een diameter van 32 mm. Dat maakt het een perfect detail voor zowel keukenkastjes als kleinere bureaulades in uw woonkamer. Hij zal een aanzienlijke invloed hebben op de uitstraling van een ladekast in de slaapkamer.

Gedraaid in eik en gepolijst, vervolgens afgewerkt met een beschermende lak. De gelakte afwerking beschermd de houten knop tegen veroudering en tegen vlekken en vuil.

Het Deense designbedrijf Vonsild is verantwoordelijk voor de serie Brutus knoppen. Het assortiment houten meubelbeslag van Vonsild is wereldwijd bekend en simpelweg inspirerend.

Combineer de Brutus knoppen met andere houten handgrepen van Vonsild. Monteer grotere handgrepen in bijpassend hout of bijpassende kleur op uw keukenlades en gebruik Brutus knoppen op kleinere kasten.
Prijs €8.73
Op voorraad
sku: 255655-11
Aantal
Merk:
Vonsild
Coating:
Hout
Houtsoort:
Eik
Diepte (A):Diameter (C):Hoogte:
25 mm32 mm12 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden