Vann Profiel Handgreep - Geborsteld Messing - Beslag Design

Productgegevens

Vann in geborsteld messing is niet zomaar een profielgreep. Het is een zeer aantrekkelijke profielgreep. De vorm is meer vierkant maar met uitgesneden buitenhoeken. Hij is niet glad gebogen, maar toch heeft het vrij gladde randen. Vann zal opvallen op elk meubelstuk.

Profielgrepen verschillen over het algemeen van standaard grepen in de manier waarop ze zijn gemonteerd. Standaard grepen hebben voorgeboorde gaten nodig en worden vanaf de voorkant van de deuren gemonteerd. Profielgrepen hangen over de rand van de lades. Ze worden gemonteerd met houtschroeven vanaf de achterkant van de kastdeuren. Op deze manier zijn er geen zichtbare gaten aan de voorkant van de kastdeuren.

De Vann profielgreep is gegoten in aluminium, gecoat in messing en uiteindelijk geborsteld en gelakt. De geborstelde afwerking heeft vaak de voorkeur omdat deze niet zoveel zichtbare sporen van water of aanraking achterlaat vergeleken bij de gepolijste afwerking.

Kies tussen de 200 mm en de extra lange 1200 mm Vann profielgreep. Combineer de twee maten en gebruik de kleinere Vann op standaard lades en de 1200 mm op geïntegreerde koelkasten of kleerkastdeuren. Het profiel heeft een dikte van 1,5 mm en past op elk standaard meubel.
Prijs €13.68
Op voorraad
Profile Width
200 mm
sku: 370262-11
Aantal
Finish:
Geborsteld
Merk:
Beslag Design
Coating:
Messing
Breedte (D):Diepte (A):Hoogte (C):
200 mm44 mm19,7 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden