Thread Handgreep - Toniton Geel

Productgegevens

Het Thread handvat in geel is geïnspireerd op een traditionele, klassieke metalen staaf die is gebogen om een handvat te vormen. Het is greepvriendelijk en past mooi op alle keukendeuren of -lades, evenals op andere meubels in uw huis.

Installeer de Thread handgreep met of zonder de meegeleverde vierkante achterplaat. De achterplaat is een gemakkelijke manier om eventuele schade door bestaande schroefgaten te verbergen en de voorkant te beschermen tegen krassen. Maar het handvat ziet er ook zonder de achterplaat geweldig uit.

Een belangrijk detail van de Thread handgreep is het gepoedercoate oppervlak. Voor gekleurde handgrepen en knoppen op de markt wordt veelal standaard natlak gebruikt. Poedercoating is daarentegen veel duurzamer en gaat de hele levensduur van een keuken mee.

Combineer de Thread handgreep met andere handgrepen en knoppen in de Toniton x Beslag Design collectie kastbeslag. Alle producten in het zorgvuldig ontwikkelde Toniton kleurenpalet passen perfect bij elkaar. We adviseren om het hele Toniton Colours-concept te bekijken, inclusief producten - muurverf, tegels, kastfronten, keuken- of badkamerkranen en meer. Maak een statement van je interieur!

Toniton x Beslag Design is een unieke samenwerking tussen The Toniton Colours en Beslag Design. Het resultaat is een indrukwekkende reeks profielgrepen, trekgrepen en knoppen die gekleurd zijn in het unieke Toniton palet van zes verfijnde kleuren.
Prijs €21.35
Op voorraad
sku: 401044-11
Aantal
Kleur:
Geel
Montage:
M4 screw (incl.)
Finish:
Gepoedercoat
Merk:
Toniton x Beslag Design
Coating:
Gekleurde
Ontwerpers:
Tekla Severin
CC-afstandDiepte (A):Hoogte (B):Breedte (C):
128 mm35,5 mm (37mm)6 mm (20mm)134 mm (148mm)
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden