• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Quanto Handgreep - Antiek Messing - Esor

Productgegevens

Quanto is een rechte en stevige handgreep. Door zijn lengte van 235 mm is hij perfect voor grotere lades, inbouwvaatwassers of koelkasten.

Niet alleen de lengte is indrukwekkend, maar het gewicht geeft ook aan hoe robuust de handgreep is. Ondanks het zware uiterlijk is Quanto onverwacht glad van oppervlak.

De antiek messing coating ziet eruit als versleten, verouderd messing, met een geelbruine kleur. Het is veel minder glanzend, zo niet mat, vergeleken met gepolijst, nieuw messing. Het ziet er ook aanzienlijk warmer uit.

Quanto gaat goed samen met de Dial knop of de Wind handgreep met dezelfde coating. Plaats de Quanto handgreep op grotere lades en de Dial en Wind op kleinere lades en kasten.

De Quanto meubelgreep is een van de vele keukengrepen die door het Baskische bedrijf Esor worden geproduceerd. Esor vervaardigt al haar producten in Spanje, van het vormen tot het laatste proces van het aanbrengen van de coating. Het maken van alle componenten in Europa is tegenwoordig bijna uniek onder meubelbeslagproducenten.

Prijs €15.52
Op voorraad
sku: 70570
Aantal
Materiaal:
Zink-Alloy
Montage:
M4 screw (incl.)
Finish:
Gelakt
Merk:
Esor
Gemaakt in:
Spanje
Coating:
Antiek Messing
CC-afstandDiepte (A):Hoogte (B):Breedte (C):
224 mm40 mm11 mm235 mm