Luck Handgreep - Zwart - Furnipart

Productgegevens

Weet u zeker dat u alle coole design handgrepen op de markt hebt gezien? De Luck handgreep zal u verassen. Hij heeft ons zeker verrast zodra we de handgreep zagen. Wat een blikvanger!

De kleinere handgreep kan worden gebruikt in plaats van een knop en een langere handgreep om op zwaardere lades of kastdeuren te monteren. Ze kunnen worden gecombineerd of afzonderlijk worden gebruikt. De kleinere versie van de handgreep voelt bijna als een ring om u vinger wanneer u deze vastpakt. Of als een haak - hij heeft een perfecte ruimte voor uw wijsvinger. De meer uitgebreide versie van de handgreep is gebouwd als een frame dat comfortabel is om aan te trekken.

Deze uitstekend gevormde handgreep is van het ontwerpduo KaschKasch dat zich bij het schetsen van de handgrepen heeft laten inspireren door geometrische vormen en rechtlijnige vormen. Dankzij hen en het Deense designbedrijf Furnipart zijn deze handgrepen nu te koop.

De Luck handgrepen zijn gemaakt van een zinklegering. Hij is zwart gelakt, op dit moment een van de meest populaire coatings op keukenmeubelbeslag. Zwart past ook heel goed in moderne keukeninterieurs.
Prijs €6.11
Op voorraad
CC-afstand
32 mm
sku: 307212-11
Aantal
Kleur:
Zwart
Materiaal:
Zink-Alloy
Finish:
Gelakt
Merk:
Furnipart
Ontwerpers:
Kaschkasch
Diepte (A):Hoogte (B):Breedte (C):
40 mm8 mm40,5 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden