Como Big Knop - Geborsteld Messing

Productgegevens

Como Big is de grote broer van een van onze topverkopers - de Como kastknop. Terwijl de originele Como knop relatief klein is en het beste werkt op kleinere kasten, doet Como Big zijn naam eer aan. Zijn diameter van 41 mm plaatst hem in de meer prominente club van meubelknoppen en handgrepen.

Gegoten in zinklegering, vervolgens gecoat in messing en uiteindelijk geborsteld en gelakt met een transparante lak om het handvat te beschermen en ervoor te zorgen dat het glanzend blijft.

Zinklegering, of soms ook Zamak genoemd, is een legering van zink, koper en aluminium. De legering is perfect om te vormen. Het is robuust en bovendien eenvoudig om verschillende soorten coating op het oppervlak aan te brengen. Om die redenen hebben de meeste handgrepen en knoppen op de markt een zinklegering als basis.

Hoewel het nog steeds een glanzende en heldere knop is, heeft het een geborsteld oppervlak dat een duidelijke, ruwere uitdrukking geeft.

Combineer met de kleinere versie van Como of de bijpassende handgrepen Este en Bella. Plaats de Como knop op de keukenkastdeuren en gebruik de grepen op bredere laden. Het zou ook perfect staan op een houten bank of ander meubelstuk.

Elke Como Big heeft M4-schroeven die passen op iedere lade of kast met een dikte van 16-19 mm. 16-19 mm is de meest voorkomende diepte van deuren en kasten op de markt. Laat het ons weten als u langere of kortere schroeven nodig heeft.
Prijs €11.10
Op voorraad
sku: 343213-11
Aantal
Materiaal:
Zink-Alloy
Montage:
M4 screw (incl.)
Finish:
Geborsteld
Merk:
Beslag Design
Coating:
Messing
Diameter (C):Diepte (A):Hoogte:
41 mm25 mm12 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden