Brim Profiel Handgreep - Messing

Productgegevens

Brim is een van de meest indrukwekkende profielgrepen in onze webshop. Hij is gemaakt van roestvrij staal met een coating in PVD-messing. PVD is een van de meest solide coatings voor meubelgrepen of knoppen. Het coatingproces kan het beste worden omschreven als een methode waarbij het messing wordt opgewarmd tot een gasvloeistof en vervolgens als een dunne afwerking op het roestvrij staal wordt aangebracht. Eenmaal afgekoeld tot de vaste toestand, geeft het een unieke coating die bestand is tegen de meeste omgevingen.

PVD-coating wordt niet alleen gebruikt op meubelbeslag. Producten met PVD-coating vindt u in industrieën als de lucht- en ruimtevaart en auto-industrie. Brim profielgrepen blijven decennia lang glanzend en als nieuw.

De Brim profielgreep is verkrijgbaar in drie verschillende maten, 128 mm, 160 mm en 224 mm in totale breedte. In tegenstelling tot de meeste traditionele handgrepen, hoeven voor profielgrepen geen gaten door de volle lade te worden voorgeboord. In plaats daarvan worden ze vanaf de achterkant met houtschroeven op de lades gemonteerd. Handig als u ooit besluit ze te vervangen door andere handgrepen.

Combineer de verschillende lengtes van Brim in uw keuken, plaats de kleinere op kasten en de langere handgrepen op grotere lades.

Brim profielgrepen zijn afkomstig van het bedrijf Didheya, een Spaanse fabrikant die gespecialiseerd is in meubelbeslag in roestvrij staal.
Prijs €12.51
Op voorraad
Profile Width
96 mm
sku: 37215
Aantal
Materiaal:
Stainless Steel
Merk:
Didheya
Gemaakt in:
Spanje
Coating:
Messing
Bekleding:
Gepolijste messing
Breedte (D):Diepte (A):Hoogte (C):
96 mm39 mm20 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden