Bell Knop - RVS Look - Furnipart

Productgegevens

De Bell in een roestvrijstalen coating is een knop met een elegant ontwerp van Hans Sandgren Jacobsen. Een uitstekende accessoire om de uitstraling van uw slaapkamerbureau of de lades van uw keukenmeubilair te verfraaien.

Er zit een kleine holte in het oppervlak van de knop, waardoor deze een zeer comfortabele grip heeft. Het is een perfecte kleine gladde plek voor uw duim. Een prachtig detail voor een meubelknop!

Gegoten in zinklegering, vervolgens gecoat met een roestvrijstalen look en tenslotte gelakt. De lak beschermt de knop tegen vuil en slijtage, maar zorgt er ook voor dat de coating hetzelfde blijft en niet oxideert of na verloop van tijd veroudert.

De Bell meubelknop is op de markt verkrijgbaar dankzij de uitstekende samenwerking van het Deense designbedrijf Furnipart en de beroemde Deense ontwerper Hans Sandgren Jacobsen. Hans Sandgren Jacobsen is de ontwerper van verschillende knoppen en handgrepen van Furnipart, maar ook bekend van het maken van stoelen, eettafels en ander meubilair.

Combineer Bell met bijvoorbeeld de Base handgreep, ook van Furnipart. Monteer Base grepen op grotere lades en gebruik Bell knoppen op kleinere kasten.
Prijs €11.20
Op voorraad
sku: 370170-11
Aantal
Materiaal:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merk:
Furnipart
Coating:
RVS
Ontwerpers:
Hans Sandgren Jakobsen
Diepte (A):Diameter (C):Hoogte:
32 mm42 mm19 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden