Basic Knop - Eiken

Productgegevens

De Basic knoppen in eikenhout van Dot Manufacture zijn eenvoudige, maar indrukwekkend populaire producten voor uw meubels. Het designbedrijf Dot heeft een conventionele knop genomen en deze gemoderniseerd. De Basic knop is rond, met een bredere kop en kortere voet in vergelijking met andere houten knoppen die op de markt verkrijgbaar zijn.

De Basic knop heeft rechte randen en is afgewerkt met een zachte natuurlijke olie die veel warmte geeft aan een interieur en prettig aanvoelt.

De knop zal een charmant detail zijn om te gebruiken op een dressoir of keuken- en badkamerkasten als u op zoek bent naar natuurlijk, rustig maar toch iets bijzonders voor uw meubels.

De Basic is verkrijgbaar in twee verschillende diameters. Combineer twee maten voor verschillende soorten meubels. Aarzel niet om ze te combineren met handgrepen in eikenhout die verkrijgbaar zijn op onze webshop.

Alle producten van DOT Manufacture worden met de hand gemaakt, waardoor kleine verschillen in vormen en afmetingen kunnen voorkomen. De ladeknop is afgewerkt met houtolie voor een natuurlijke look.
Prijs €9.65
Op voorraad
Knob size
40 mm
sku: 165150-K40
Aantal
Finish:
Soft oil
Merk:
DOT Manufacture
Coating:
Hout
Houtsoort:
Eik
Diepte (A):Diameter (C):
22 mm40 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden