• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

A-16 Handgreep - Zwart - Vonsild

Productgegevens

Deze zwarte houten handgreep van het Deense designbedrijf Vonsild is bewonderenswaardig. Het visueel moeiteloze ontwerp heeft een enorm effect op het juiste meubilair.

Hij ziet eruit als een simpel stuk hout, bijna als een houten stok. Terwijl hij eigenlijk aan de onderkant iets dunner is en aan de bovenkant iets breder. Zo heeft u een goede grip. Hij heeft een gelakte afwerking waardoor het glad en aangenaam aanvoelt.

De A-16 handgreep in eikenhout is verkrijgbaar in twee maten, wat een voordeel is voor diegenen die de handgreep willen combineren met kastdeuren en lades in een ander formaat. Houten handgrepen in eikenhout daarentegen zijn de meest gebruikte handgrepen voor interieurs waar meer natuurlijke en warmere accenten worden gewaardeerd. Ze zien er uitstekend uit op witte en grijze fronten. Waarom probeert u ze niet eens op donkere, gekleurde fronten?

A-16 handgrepen zijn eenvoudig te monteren met M4-schroeven die bij de handgreep worden geleverd. De schroef wordt vanaf de binnenkant van de lade of de kastdeur geïnstalleerd en gaat in de handgreep.

Combineer A-16 met andere houten handgrepen en knoppen in zwart van Vonsild.
Prijs €11.35
Op voorraad
CC-afstand
128 mm
sku: 15654-11
Aantal
Kleur:
Zwart
Materiaal:
Hout
Finish:
Gelakt
Merk:
Vonsild
Houtsoort:
Eik
Coating:
Hout
Diepte (A):Hoogte (B):Breedte (C):
20 mm14 mm168 mm