Pamar – Italiaans design met zijn eigen identiteit

Pamar, een marktleider in het ontwerp en de productie van handgrepen, knoppen en andere meubelaccessoires, werd opgericht na de Tweede Wereldoorlog in de stad van Renate in Noord-Italië door de ondernemer Angelo Redaelli.

Ze begonnen met de productie van meubelgrepen en Pamar ontwikkelde zich al snel tot een belangrijke speler in de industrie. Na het succes in Italië, begon Pamar zich internationaal uit te breiden en heeft vandaag de dag een groot belang in het ontwerp en de trends van handgrepen en knoppen. Pamar staat voor hoge kwaliteit en heeft een zeer grote collectie van handgrepen en knoppen. De productie is nog steeds in Renate, waar Pamar vandaag de dag twee fabrieken heeft staan.

20 jaar terug begon Pamar zich nog meer te richten op het design met de doelstelling om de identiteit rond het bedrijf te creëren. Sindsdien werkt zij nauw samen met een breed scala aan Italiaanse en internationale ontwerpers en architecten met verschillende oriëntaties en uitdrukkingen. Een aantal van de ontwerpers die verbonden zijn met Pamar zijn namen als Björn Dahlström, Fabio Redaelli, Alessandro Elli, George J. Sowden, Giorgio Vigna, James Irvine, Jasper Morrison, Klaus Bergen, Rodolfo Dordoni en nog veel meer.

Pamar produceert handgrepen in vele verschillende materialen en vormen, zoals roestvrij staal, keramiek, leder, koper, tin, chroom, koper, nikkel, aluminium en hout.

Design is een belangrijke succesfactor voor Pamar, maar de kwaliteit is nog belangrijker en dat is waarom ze de volledige productie in eigen hand in Italië hebben gehouden.

Alle Greepjes heeft een paar van Pamars meest stijlvolle handgrepen gekozen en in zijn porfolio gestopt.

gevonden 0 producten
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden