Cubic Verzonken Handgreep - Mat Zwart - Beslag Design

Productgegevens

Verzonken handgrepen zijn misschien niet voor iedereen, maar ze zien er wel geweldig uit op uw lades. Ze zijn iets ingewikkelder om te monteren omdat ze een gefreesd gat in uw kasten vereisen. Maar als u dit zelf kunt, of u kunt hulp krijgen van uw timmerman of aannemer, dan hebt u een mooie set handgrepen voor uw keuken.

Cubic is een rechthoekige verzonken handgreep gemaakt van zinklegering metaal en matzwart gelakt. Hij is relatief breed, 160 mm breed, waardoor hij zeer geschikt is voor grotere lades waar een stevige grip nodig is. Door de inbouwdiepte van slechts 9 mm blijft er voldoende materiaal over aan de achterzijde van standaard 16-19 mm dikke keukendeuren.

U kunt de rechthoekige verzonken Cubic handgreep in zwart combineren met de ronde verzonken handgreep Hollow in dezelfde kleur. Installeer de ronde Hollow op kleinere kasten en gebruik Cubic op grotere lades.

Aarzel niet om uw timmerman of aannemer om hulp te vragen voor een meer geavanceerde montage van een verzonken meubelgreep!
Prijs €10.77
Op voorraad
sku: 317411-11
Aantal
Kleur:
Zwart
Finish:
Mat
Merk:
Beslag Design
Breedte:Hoogte:Diepte:
160 mm24 mm10 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden