Circular Knop - Toniton Perzik

Productgegevens

Circular is een ronde ladeknop op ware grootte gelakt in perzik die goed past op zowel keukenkasten als andere grotere meubels.

Een belangrijk detail van de ronde knop is het gepoedercoate oppervlak. Voor gekleurde handgrepen en knoppen op de markt wordt veelal standaard natlak gebruikt. Poedercoating is daarentegen veel duurzamer en gaat de hele levensduur van een keuken mee.

Combineer de Circular handgreep met andere handgrepen en knoppen in de Toniton x Beslag Design collectie kastbeslag. Alle producten in het zorgvuldig ontwikkelde Toniton kleurenpalet passen perfect bij elkaar. We adviseren om het hele Toniton Colours-concept te bekijken, inclusief producten - muurverf, tegels, kastfronten, keuken- of badkamerkranen en meer. Maak een statement van je interieur!

Toniton x Beslag Design is een unieke samenwerking tussen The Toniton Colours en Beslag Design. Het resultaat is een indrukwekkende reeks profielgrepen, trekgrepen en knoppen die gekleurd zijn in het unieke Toniton palet van zes verfijnde kleuren.
Prijs €11.54
Op voorraad
sku: 401002-11
Aantal
Kleur:
Roze
Montage:
M4 screw (incl.)
Finish:
Gepoedercoat
Merk:
Toniton x Beslag Design
Coating:
Gekleurde
Ontwerpers:
Tekla Severin
Diameter (C):Diepte (A):Hoogte:
34 mm24 mm18 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden