Base 1-Haken - Zwart - Beslag Design

Productgegevens

Weet u nog toen u een gat in uw badkamertegels moest boren om een hanger of een haak te monteren? Die enge tijden zijn nu voorbij. Boren in omgevingen waar water en vocht aanwezig zijn, is iets dat u moet vermijden. De Base serie wandhaken vereisen geen boren of doorboren van de afdichtingslaag in uw badkamermuren. In plaats daarvan hebben de haken een hoogwaardige zelfklevende tape van 3M om aan uw muur te bevestigen. Dat betekent dat u geen hulp meer nodig heeft van een professional. U kunt het allemaal zelf doen.

De Base haak is van roestvrij staal bedekt met matzwarte lak. De afwerking van de wandhaken is een zeer resistente lak die het vocht in een badkameromgeving kan weerstaan. Kies uit drie verschillende maten: 1, 2 of 4 haken. Combineer de verschillende maten naar wens en creëer een meesterwerk in interieurontwerp.

De wandhaken kunnen een last van respectievelijk 2/5/10 kg aan.

Montage-instructies:
1) Bevestig de haak op een schoon, stabiel oppervlak zoals badkamertegels of gladde gelakte muren. Reinig het oppervlak grondig en laat het drogen voordat u de haak monteert. Het schoonmaakmiddel mag geen olie bevatten.
2) Zodra het oppervlak schoon is, verwijdert u de beschermfolie.
3) Bevestig de haak op de gewenste plek door hem 10 seconden tegen de muur te drukken.
4) Om een optimale hechting te garanderen, dient u de lijm minimaal 24 uur te laten uitharden alvorens het product te belasten.
Monteer geen zelfklevende haken op oneffen of ruwe oppervlakken waar de tape geen volledig contact kan krijgen en kan gaan schuiven, bijv. behang voor natte ruimtes.

Gebruik voor reiniging enkel een schone, vochtige doek!
Prijs €7.28
Op voorraad
sku: 605220-21
Aantal
Materiaal:
Stainless Steel
Kleur:
Zwart
Finish:
Gelakt
Mounting:
Self-adhesive tape
Merk:
Beslag Design
Breedte:Hoogte:Diepte:
45 mm45 mm30 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden